Måten vi starter og avslutter dagen på former i stor grad hvordan vi har det med oss selv og i livet, og selv om vi ikke alltid kan kontrollere ting som skjer i løpet av en dag, kan vi sette rutiner for oss selv som skaper en form for stabilitet og rammeverk.

De fleste produktene for iKOU Rituals er laget for å passe spesifikke behov og humør og passer inn i et avslappende spa-rituale. 

For morgen og kveld utfordrer vi deg til å implementere ritualet hver dag, for å skape gode intensjoner og følelser i hverdagen, uavhengig av humør og eksterne behov. 

MORGEN:

Du setter tonen for dagen om morgenen. Begynn med å stå opp litt tidligere enn vanlig og dediker denne tiden til deg selv, og din egen trivsel. 

Begynn alltid vær morgen med å tenke at "idag blir en fantastisk dag" og reflekter over ting du er takknemlig for i livet ditt. 

Her er noen flere tips til morgenritualer:

  • Tørrbørsting er en tradisjonell velværepraksis som stimulerer blodsirkulasjonen.
  • Vær konsekvent med å få inn litt trening eller bevegelse hver morgen. En tur ute i naturen, eller et kort sett med yoga eller pilates kan bidra med å sette rett stemning for dagen.
  • Meditasjon og dagbokskriving kan gi pusterom som roer nervesystemet og gjør at du kan starte dagen på en avslappet måte.
  • Bruk morgendusjen til en forfriskende og oppløftende opplevelse.

KVELD:

Kveldsritualer kan bidra til at vi roer ned etter en lang dag, forbereder for hvile og bidrar til dypere søvn.

  • For mange er ansiktspleieregimet man har på kvelden det første øyeblikket vi får for oss selv i løpet av dagen. I stedet for å tenke at du bare må "vaske ansiktet raskt", kan du prøve å endre rutinen til å bli en avslappende rutine hvor du pleier deg selv.
  • Påfør rens og fuktighetskrem med en ansiktsmassasje.
  • Unngå TV-tid og scrolling og lytt heller til avslappende musikk. 
  • Ta en dusj eller et bad med deilig aromaterapi. 
  • Skap de beste omgivelsene for søvn på soverommet. Sørg for å ha ting som fremmer god søvn lett tilgjengelig på nattbordet - en tekstilspray til sengetøyet, øyemaske og aromaterapi roll-on for dypere søvn.

Klikk her for å lytte til iKOUs søvnmeditasjon

Hvordan vi føler oss når vi våkner kan ofte være påvirket av søvnen vi har fått natten i forkant, og hvordan vi starter dagen setter standarden for hvordan vi føler oss utover dagen. 

Skap positiv endring ved å sette positive intensjonelle morgen- og kveldsrutiner for deg selv.