Hva lurer du på?

FAQ

Produktinformasjon

Er iKOU laget i Australia?

Ja, iKOU er laget i Australia. Vi er basert i Blue Mountains som er på World Heritage List. Vi har med stolthet laget produktene våre her siden 2007.

Er alle produktene til iKOU veganske?

Ja. grunnleggerne til iKOU, Naomi og Paul er veganere begge to, så det er viktig for dem at firmaet deres også er 100% vegansk.

Er produktene sertifisert økologiske?

Vi bruker sertifiserte økologiske ingredienser i vår hud-, hjem- og kroppspleieserie. Vi kvalifiserer til økologisk merking i følge australsk standard. Den innebærer at man kun kan merke produkter som organiske når man møter minimumskravet på 95% sertifiserte økologiske ingredienser i produktet.

Selv om ingrediensene vi velger å bruke er serifisert økologiske velger vi å ikke kjøpe egne sertifiseringslogoer. Dette er et bevisst valg for å holde kostnadene nede for forbrukeren.

Vi kan også bevise at vi er laget i Australia, selv om vi velger å ikke kjøpe kenguru-sertifiseringslogoen "Australian Made".

Er produktene "cruelty free"?

Ja. iKOU er et fullstendig "cruelty-free" firma.

Som et 100% vegansk firma tester vi aldri på dyr, og vi bruker heller aldri animalske bi-produkter.

iKOU har aldri, og kommer aldri til å teste på dyr. Dette til tross for at mange krever dyretesting for å kunne selge produktene.

Er produktene trygge å bruke om man er gravid?

Alle kroppspleieproduktene er trygge å bruke under graviditet og amming, utenom vår Muscle Relax serie.

iKOU er et godt valg som gravid og ammende om du ser etter en serie mer naturlige og økologiske produkter.

Det du legger på huden absorberes også inn i kroppen, så vi er svært stolte over å kunne tilby gravide produkter og ritualer som kan bidra til å senke stress-nivået og sørge for en avslappende spesiell tid.

Er produktene frie for palmeolje?

iKOU er stolte over å være 100% uten palmeolje. Vi bruker ingen form for palmeolje i produktene våre, og heller ikke bi-ingredienser fra palmer.

Frakt og betaling

Hvordan betaler jeg for varene?

Vi har Klarna som betalingspartner. Her kan du velge om du ønsker Klarna Faktura, eller om du vil betale med kort direkte.

Frakt og levering

Vi sender alle pakker med PostNord fra lageret vårt i Oslo. Du kan velge mellom PostNord Hjemlevering og PostNord Collect. Dersom du har valgt PostNord Hjemlevering, men pakken er for stor til å rommes i postkassen, vil den bli levert på nærmeste hentested.

Ingredienser

Ingrediensene vi bruker

iKOU er stolte over å bruke økologiske og villhøstede lokale ingredienser som er plukket i Australia. Alle ingrediensene er veganske og er etisk høstet på uberørte steder, hvilket betyr at det brukes eksepsjonelt potente og bærekraftige råvarer i våre produkter. Les mer om ingrediensene vi bruker her.

Kontakt oss

Fant du ikke svaret på det du lurte på?