Aromakologi betyr studiet av dufter og den sterke effekten de har på menneskets følelser.


Lukk øynene og la følelsene dine «reise» ut i verden gjennom spesielt utplukkede, luksuriøse og aromatiske dufter. Føl den friske brisen av mild kokos… Den eksotiske og søte varmen av italiensk appelsin, kardemomme og vanilje… Den orientalske friskheten av sitrongress… Ta med deg følelsen av en avslappet ferie inn i hverdagen…

De-Stress
Henter frem essensen i et avslappende dagspa. Denne rene blandingen av essensielle oljer inneholder beroligende lavendel og geranium, oppløftende og frisk sitron og klementin og balanserende patsjuli som gir deg bakkekontakt og en følelse av ro.

Nurture
Eterisk olje fra italiensk appelsin gir en lykkefølelse ved å løfte humøret og gi en positiv innstilling. Noter av italiensk appelsin er kombinert med den subtile varmen fra kardemommeolje og den eksotiske søtheten fra vanilje.

Happiness
Se for deg bare føtter i sanden under skyggen av svaiende palmetrær. Rik og kremet kokos kombinert med frisk lime vekker minner om eksotiske ferier. Gir en følelse av lykke, ro og frihet.

Calm
Inspirert av den stille og rensende energien fra en rik asiatisk bambusskog. De kameleonlignende egenskapene essensielle oljer fra sitrongress, lime og lavendel, har evnen til å gi sinnet følelsen av både energi og ro, avhengig av individuelle behov.

Zen
Kirsebærtre og japansk grønn te gir ro og klarhet for å harmonisere kropp og sinn. En fredfull og meditativ blanding, inspirert av roen som finnes i tehus og følelsen av zen fra idylliske hager.

Peace
Gi trøst og næring med de beroligende egenskapene fra ren rose. Blomsten er håndplukket tidlig om morgenen når den er åpen og roseoljen er på sitt rikeste. Over 30 håndplukkede roser trengs for å produsere én dråpe med dyrebar roseolje. Rosen er kjent som «dronningen av alle blomster», og knyttes tett opp mot hjertets følelser, kilden til vår kjærlighet.