Til toppen

DUFTPINNER

Nyt fantastiske aromaer fra naturlige duftpinner. iKOU Eco-Luxury Aroma Diffuser Reeds finner du i seks ulike aromakologi dufter og er en enkel måte å skape en naturlig duft og sinnsstemning inn i hjemmet ditt på. Duftpinnene er en bestselger hos iKOU, elsket for den høye kvaliteten på de essensielle oljene og de tykke naturlige spanskrørene som gir maksimal dufteffekt i opptill hele ni måneder. Tips: Begynn gjerne med tre pinner i beholderen, for økt effekt snu pinnene etter behov. For maks dufteffekt, sett alle pinnene i duftbeholderen.


 

Sorter etter: Navn (a > å)

ECO-LUXURY DIFFUSER REEDS - CALM

En blanding rene essensielle oljer som gir deg følelsen av frisk bambusskog. Virker avslappende på sinnet og er helt uten parfyme. Dufter i 9 måneder.

ECO-LUXURY DIFFUSER REEDS - DE-STRESS

En blanding rene essensielle oljer for å stresse ned og slappe av. Ta med deg Spa følelsen hjem. Dufter i 9 måneder.
Favoritt

ECO-LUXURY DIFFUSER REEDS - HAPPINESS

Gi deg selv en herlig feriefølelse med duften av tropisk kokosnøtt og lime. De essensielle oljene i happiness er laget for å fremkalle minner om en ferie på en eksotisk øy. Dufter i 9 måneder.
Favoritt

ECO-LUXURY DIFFUSER REEDS - NURTURE

Nurture har en humørløftende effekt når du føler deg mentalt trøtt eller stresset. Appelsinolje er kjent for å fremme lykke og ro. Dufter i 9 måneder.

ECO-LUXURY DIFFUSER REEDS - PEACE

Peace er laget for å berolige hjertet. Rose er direkte knyttet til hjertet og er kjernen til følelsene våre. En beroligende duft for sjelen. Dufter i 9 måneder.

ECO-LUXURY DIFFUSER REEDS - ZEN

En balansert blanding av grønn te og kirsebærblomst, laget for å fremme positive tanker, oppfriske sinnet og fjerne mental tretthet. Dufter i 9 måneder.

ECO-LUXURY REED REFILL - DE-STRESS

En blanding rene essensielle oljer for å stresse ned og slappe av. Ta med deg Spa følelsen hjem.

ECO-LUXURY REED REFILL - HAPPINESS

Gi deg selv en herlig feriefølelse med duften av tropisk kokosnøtt og lime. De essensielle oljene i happiness er laget for å fremkalle minner om en ferie på en eksotisk øy.

ECO-LUXURY REED REFILL - NURTURE

Nurture har en humørløftende effekt når du føler deg mentalt trøtt eller stresset. Appelsinolje er kjent for å fremme lykke og ro.

ECO-LUXURY REED REFILL - PEACE

Peace er laget for å berolige hjertet. Rose er direkte knyttet til hjertet og er kjernen til følelsene våre. En beroligende duft for sjelen.

ECO-LUXURY REED REFILL - ZEN

En balansert blanding av grønn te og kirsebærblomst, laget for å fremme positive tanker, oppfriske sinnet og fjerne mental tretthet.

ECO-LUXURY REED REFILL - CALM

En blanding rene essensielle oljer som gir deg følelsen av frisk bambusskog. Virker avslappende på sinnet og er helt uten parfyme.